Concert Grimus | În deschidere Mostre

Imagini

Informații

Data: 15 Iunie 2024, 18:30 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Faber.community
Artiști:Grimus

Descriere

Acorduri de muzică bună se vor auzi din nou în curtea FABER!
În 15 iunie, Grimus revine pe scena din Timișoara cu un chef nebun de cântat. În deschidere, trupa timișoreană Mostre.
Grimus te așteaptă cu piese energice și optimiste, profunde și pline de semnificații. Cu mai bine de 16 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Vino și tu să cântăm împreună Privește-mă, Umbre, In Your Eyes, Apatrizi sau Excepție.
Deschidem porțile și barul la ora 18.30, iar concertul începe de la 19:30. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 23.
Sunetul va fi puternic, așa că vă recomandăm să nu aduceți cu voi animale de companie. Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.
Bilete Early Bird, la un preț special, în număr limitat, doar pentru câteva zile aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-grimus-o-faber-o.../

Grimus au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – "Unmanageable Species" – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.
Grimus au cântat în toate colțurile țării, dar și în UK, India, Olanda, Bulgaria, Serbia, Polonia, Cehia și Republica Moldova. Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Trupa Mostre este compusă din Adolf Vegh (bass), Mihai Pascu (tobe, sampler), Vlad Panea (clape, synth) și Flavius Vutan (chitară, synth, voce). Stilul lor este unul divers și expansiv care accentuează combinația dintre precizia muzicii electronice și fluiditatea muzicii pop-rock, cu tente de funk, synth pop și câteodată chiar și progresiv.
Formată în 2021, trupa a bifat deja prezența pe câteva scene importante din Timișoara și din țară, fiind prezentată și în cadrul emisiunii Avanpost de la Radio Guerrilla. Anul 2024 va aduce primele piese în format single de pe albumul de debut ce se afla în lucru.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?