The Best Of Mihai Margineanu & Banda

Imagini

Informații

Data: 25 Martie 2024, 20:00 Luni

Descriere

Pe 25 martie BestMusic Live va asteapta la Sala Palatului din Bucuresti la un concert The Best of cu Mihai Margineanu & Banda. Primele 200 de bilete au pret earlybird.

La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%
Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 199 lei, Cat A 139 lei, Cat B 109 lei, Cat C 89 lei
- presale: VIP 219 lei, Cat A 159 lei, Cat B 129 lei, Cat C 109 lei
- la acces: VIP 250 lei, Cat A 200 lei, Cat B 150 lei, Cat C 130 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.
Un eveniment BestMusic Live Concerts

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?