Ștefan Bănică - "Te iubesc, femeie!"

Imagini

Informații

Data: 7 Martie 2024, 19:30 Joi

Descriere

Stefan Banica sarbatoreste femeia pe 7 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan Bucuresti printr-un concert acustic de exceptie, care se va desfasura pentru al 14-lea an consecutiv.
Stefan Banica, alaturi de Rock’n’Roll Band si grupul vocal The 50’S, va aduce in dar, in mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul sau, reinterpretate in varianta acustica.

 

Un eveniment de suflet, intr-o atmosferă caldă si plina de emotie, o seara de neuitat. Stefan Banica își va încânta publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție, pentru ca muzica bună unește generațiile. Iar acest lucru se vede în fiecare an la concertele sale, care se desfasoara cu săli arhipline.

 

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul acustic Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!” pe data de 7 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan București.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?