SMILEY - "SMILEYVERSE"

Imagini

Informații

Data: 1 Iunie 2024, 20:00 Sâmbătă
Artiști:Smiley
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:SMILEY - "SMILEYVERSE"
Începutul evenimentului:1 Iunie 2024, 20:00

Descriere

Pe 1 iunie, la Arenele Romane Smiley te invită în SMILEYVERSE.
Trăiește LIVE cele mai frumoase piese Smiley și experimentează o dimensiune complet nouă.
SMILEYVERSE este o lume creată de Smiley pentru fiecare dintre noi.
Cântă, dansează și visează în SMILEYVERSE, SÂMBĂTĂ 1 IUNIE la Arenele Romane.Regulament de participare:

Toti participantii la spectacol cu varsta peste 2 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 2 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.

Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu ii deranja pe ceilalti spectatori.

Din motive independente de vointa noastra, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.

 
 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?