Simion Bogdan-Mihai și Lăutarii de Mătase

Imagini

Informații

Data: 3 Aprilie 2024, 21:00 Miercuri
Artiști:Bogdan Simion

Descriere

Din dragoste pentru lumea satului românesc de altădată, facem un 3 aprilie lăutăresc anul ăsta.

Pentru prima dată pe scena de la Expirat, Halele Carol, au concert Simion Bogdan-Mihai alături de taraful Lăutarii de Mătase. Într-o zi de miercuri închinată sărbătorii cântecului tradițional. Și oamenilor de valoare.
Născut în 1990 la Râmnicu-Vâlcea, Bogdan a început sa studieze cobza de la 15 ani. Începând cu anul 2006, a călătorit prin România, culegând cântece lăutărești și învățând de la puținii cobzari rămași în viață.

A colaborat cu artiști din zone muzicale diverse, precum Mihai Mărgineanu, Taraf de Haidouks, Les Elephants Bizarres, Chimie, Samurai și alții.
Din 2017 a susținut numeroase concerte de muzică lăutărească cu taraful Lăutarii de mătase.

A lucrat la coloana sonoră a documentarelor "Flavours of Romania" și "Wild Carpathia" realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley.
La 1 mai 2021, a lansat albumul "Valahia în Demol", iar la 1 mai 2023 a lansat albumul "Drum pavat cu bolovani" ce deține un mic record de vânzări (1000 de exemplare epuizate în 9 ore). Ambele albume au fost produse de Adrian Despot.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?