Hauser

Imagini

Informații

Data: 13 Iulie 2024, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Hauser (2Cellos) canta pe 13 iulie la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui eveniment BestMusic Live. Concertul face parte din turneul mondial "Rebel with a Cello".

Cunoscut publicului larg mai ales datorita activitatii din 2Cellos, Hauser este unul dintre cei mai apreciati si iubiti artisti ai scenei de muzica clasica si nu numai. Hauser s-a nascut in Croatia intr-o familie cu un dezvoltat background muzical.

A urcat pe scenele celor mai importante salii de concerte din lume, printre care Wigmore Hall sau Royal Albert Hall, sustinand un concert chiar si in Palazzo Vecchio din Florenta.

Talentul si modul sau diferit de a vedea si interpreta muzica, a atras atentia si altor artisti de renume mondial, printre acestia fiind si Elton John, alaturi de care Hauser a urcat pe scena in repetate randuri.

Hauser a reusit si reuseste in continuare sa gasesca punctele tangential dintre muzica moderna si cea clasica, aducand un suflu nou celei din urma si facand-o cunoscuta peste tot in lume, mai ales tinerilor generatii.


Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.


Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD
Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?