Concert Nikos Vertis

Imagini

Informații

Data:
  • 26 Noiembrie 2021, 19:30 Vineri
  • 6 Octombrie 2022, 19:30 Joi
  • 7 Octombrie 2022, 19:30 Vineri
  • 8 Februarie 2024, 20:00 Joi
  • 9 Februarie 2024, 20:00 Vineri
Artiști:Nikos Vertis

Descriere

NIKOS VERTIS din nou în România

8, 9 Februarie 2024 la Sala Palatului – Bucuresti si 15 Februarie 2024 la BT Arena din Cluj-Napoca

‘’Știe cum să facă spectacol, trecând cu ușurință de la balade care îi pun în valoare vocea la cântece care te fac să dansezi imediat. Și are și mult farmec. E numai zâmbet pe scenă. Am fost la un concert Nikos Vertis pentru prima oară în viața mea și am înțeles de ce are atâta succes. ‘’ – Diana Brânuș

‘’ Recent am avut ocazia să văd un prim concert live cu el în România și, deși mai erau alte câteva opțiuni pentru a petrece o seară de vineri în București, am ales concertul de la Sala Palatului. Și a fost INCREDIBIL! Nikos Vertis este un om care-și iubește arta din toată inima. Un om plin de viață, viu, absolut dedicat scenei care, indiferent de cum îți este ziua, unul dintre concertele sale are puterea de a-ți da acea bună dispoziție necesară. Și un om care poate cânta timp de cinci ore și te face să vrei mai mult. Și el vrea mai mult. Pentru că e făcut pentru muzică. Iar dacă mai și cântă una dintre cele mai îndrăgite piese din folclorul românesc, atunci merită cu atât mai mult respect. Așa că, ori de câte ori aveți ocazia să-l vedeți live pe Nikos Vertis, NU-L RATAȚI.’’ – Andreea Cristina Mihalache

Cam așa sună mărturiile unor spectatori care l-au văzut anul trecut pentru prima data pe Nikos Vertis într-un concert live. Nu ratați o experiență unică!

Povestea incepe asa: in noiembrie 2015 Nikos Vertis concerteaza pentru prima data la Sala Palatului. Are un succes extraordinar si iata-ne dupa nouă ani, 14 concerte si peste 50.000 de spectator la concertele sale, de data aceasta, nu doar la Bucuresti ci si la Cluj.

Este singurul artist strain care a creeat o traditie, oferind de fiecare data un show extraordinar, de calitate, el insusi fiind cucerit de tara noastra, marturisind ca de abia asteapta sa se intoarca aici in fiecare an. “Pentru mine Romania este ca a doua casa. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul roman, care imi fredoneaza piesele de atâția ani chiar daca nu cunoaste limba greaca, ceea ce imi intareste convingerea ca muzica este un limbaj universal. Ma intorc de fiecare data cu o deosebita placere iar in acest an aniversar pentru mine, vom canta si vom dansa impreuna chiar in luna iubirii, de Valentine’s Day” declara Nikos Vertis.

Iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l reintalneasca pe popularul cantaret grec in luna februarie 2024, cand artistul va concerta la Bucuresti si Cluj. Si pentru acest an, ca de fiecare data, interpretul, va pregati o surpriza artistică unică în concertele sale, special creată pentru publicul roman.

Pentru evenimentele din 8 si 9 februarie 2024 de la Sala Palatului, organizatorul pune la dispozitia publicului un pachet special MEET&GREET in valoare de 400 lei care poate fi achizitionat separat în momentul achiziționării biletului la concert, și care poate fi achiziționat la toate categoriile de preț al biletului (nu doar de către posesorii biletelor VIP ca în anii precedenți), in limita numarului limitat de locuri disponibile, si care ofera:

- Intalnirea cu artistul intr-o sala special amenajata in acest sens in care va avea loc o mini receptie, cu șampanie și gustari
- Fotografie cu artistul
- Autograf
- Badge-ul si posterul oficial al evenimentului.

 

Regulament - Conditii de vanzare bilete si participare eveniment

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată pe bilet, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, eventuala achiziționare a biletului, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.
Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori, care prezinta codul QR unic.
Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile
Accesul la spectacol se face doar pe baza biletului. Acesta se prezintă la intrare unui reprezentant al organizatorului sau unei persoane delegate de acesta.
În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum și datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente.
Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
Vă rugăm să păstrați biletul asupra dumneavoastră până la părăsirea incintei în care are loc spectacolul.
În cazul în care aveți nevoie de îndrumare pentru identificarea locului menționat pe bilet, vă puteți adresa personalului de sala prezent.
Ocuparea altui loc decât acela menționat pe bilet nu este permisă.
Posesorii biletelor Meet and Greet vor avea posibilitatea să se fotografieze cu artistul, într-un loc stabilit de către organizator, numai după terminarea concertului și numai cu respectarea regulilor de sănătate publică legale decise de către autoritați. Participarea la Meet and Greet se va face numai după prezentarea biletului special de acces achizitionat la eveniment.
Biletul îşi pierde valabilitatea după ce cumpărătorul/spectatorul părăseşte locaţia evenimentului, în afara cazului în care regulamentul evenimentului prevede acest drept în mod explicit.
Nerespectarea regulamentului formulat de organizator sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate declanșa anularea biletului/biletelor şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la eveniment. Returnarea biletului, în cazurile menţionate, nu este posibilă.
Biletele care prezintă defecte de imprimare ce fac imposibilă utilizarea lor de către cumpărător vor fi înlocuite pe loc, însă nu se va returna contravaloarea lor.
În eventualitatea în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
În cazul unei anulări, amânări, sau în caz de schimbare a programului sumele rezultate din costurile suplimentare (transport, hotel, curier, taxe bancare etc.) nu vor fi returnate.
Introducerea şi/sau utilizarea în spațiul de eveniment a obiectelor contondente sau tăioase, sticle, căni, beţe, arme, artificii, aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale

sau alte obiecte listate în regulile de ordine interioară ale locaţiei sunt strict interzise.

Sunetul puternic poate cauza probleme ale auzului sau alte probleme de sănătate.
Copiii care au implinit varsta de 6 ani au acces in sala de spectacol numai pe baza unui bilet achizitionat.
Cumpăraţi-vă biletul doar de la puncte de vânzare autorizate.
Pretul biletului include 1% contribuţie pentru Crucea Roşie Română.
FALSIFICAREA SAU TENTATIVA DE FALSIFICARE A BILETULUI SE PEDEPSEȘTE CONFORM LEGII.
Organizatorul nu este responsabil de comportamentul cumparatorului de bilet in timpul desfasurarii spectacolului, respectiv, daca acesta se ridica in picioare pentru a dansa sau aplauda artistul.
Fumatul in incinta salii este strict interzis pe toata durata spectacolului, in caz contrar, persoana in cauza este pedepsita conform legii, respectiv cu amenda contraventionala in cuantum de 5000 lei.
Odată cu achiziționarea biletelor, cumpărătorul a luat act de aceste regulii și se consideră ACORDUL DAT pentru respectarea acestora.

 

Bilete

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?