COMPACT PAUL CIUCI - Fata din Vis 40 de ani aniversar

Imagini

Informații

Data: 5 Februarie 2023, 20:00 Duminică

Descriere

Dragi prieteni, în acest an se împlinesc 40 de ani de la lansarea primului album Compact numit ,,Fata din vis”, album ce conține hitul cu același nume! Cu multă bucurie și emoție, trupa Compact anunță concertul aniversar ,,Fata din vis”, in luna februarie în București și Iași.
Evenimentul aniversar va avea loc pe 5 februarie 2023 la București, Sala Luceafărul (fosta CinemaPro), urmând a fi susținut si la Iași pe 11 februarie 2023, în cadrul Casei de cultură a studenților.
Pentru București:
Biletele sunt puse în vânzare pe Iabilet.ro, la preţul:
Categoria 1 - 95 Lei
Categoria 2 – 65 Lei
La prețul biletelor comandate se adaugă comisionul firmei de ticketing.
Pentru Iași:
Biletele sunt puse în vânzare pe Iabilet.ro si spectacoleiasi.ro, la preţul:
Categoria 1 – 85 Lei
Categoria 2 – 55 Lei
La prețul biletelor comandate se adaugă comisionul firmei de ticketing.


La concertele trupei Paul Ciuci Compact toată lumea cântă, energia pozitivă și buna dispoziție se instalează de la început, așa că nu mai aștepta și vino cu prietenii tăi alături de Compact!

Mai multe detalii găsiți pe paginile de Facebook și Instagram Compact.
Pentru acreditări de presă: management@trupacompact.ro

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?